lördag 13 oktober 2012

Dag 28

Dag 28..

Dag 28 har passerat och vi närmar oss Dag 35,. Var nämligen en miss att inte uppdatera redan vid "Dag 28",. Nå väl,. Det verkar växa på en hel del,. det gröna börjar komma lite överallt nu på rutorna :) men den här gången ska jag härda ut den! Blir det för jä*!igt så tar jag till skrapan., Fortfarande inte köpt grus etc som är planerat, får hoppas jag kommer iväg vid löning.

HC:n växer på, sakta sakta,. men den växer iaf, Siameserna rensar en hel del så det är massa små tussar som rycks upp, men men,. bara att plantera ned!

Parvulan börjar också växa på, man kan se att ett par strån sticka upp på ett par ställen

Windelöven har börjat bli grön och fin igen, och jag kan också se nya skott som är på gång,

Starogyenen har växt på ännu mer, så denna är det dags att börja peta ner lite i nätet så den får sprida sig lite mer.

Snabbväxaren visar sig mer och mer att det är Polysperma vilket jag inte trodde, den såg ut som en ludvigia till en början men det har jag sett nu att det inte var,. hehe Den börjar på att bli stor så dags att ansa och sätta ner skotten på fler ställen.

Övrigt som jag lagt märke till:
Yngel har kommit och mer på g, Har också "äntligen" fått lite physor i karet igen (sniglar)!
Tycker annars tillväxten går väldigt segt mot vad man är van vid eller vad man ska säga, tycker det går sakta mot vad det har gjort tidigare, kan bero på att man inte göder på så hårt än, enligt mitt egna recept så ska jag göda 60ml i veckan eller 30ml 2gånger i veckan, just nu göder jag 10ml 2ggr i veckan, och jag ser inte eller har inte sett några brister än så länge förutom att själva tillväxten går segt då. Så länge jag inte ser någon brist så kör jag på och ökar mer när växtligheten börjar komma igång!

Bild på karet kommer,. har inte hunnit med att ta några kort ännu!

2 kommentarer: